Vår/höst

.....Publicerad 2009-11-03, 18:09:45 / Hat / Kommentarer: 1

Vädret just nu är så förbannat värdelöööööst !! verkligen hatar detta tråkiga,fula,äckliga vädret! Vinter kom ! Direkt efter sommarn ska vinter komma, ska inte vara nått tråkigt jävla höst-väder! Värdelösa färger på träden,buskar och överallt, regn var och varannan dag som natt. Grå-kallt och man blir alldeles deprimerad och förkyld! Hur kan någon dum jävel som gud uppfunnit denna jävla årstid !? De ända man gör nu för tiden är ju fan att sitta inne och bara glo på teve eller sitta framför den förbannade jävla datorn! Nej, om man ändå kunde spola tillbaka tiden skulle jag bara haft vinter och sommar, och inget annat ! Men vintern kan också vara så himla värdelös, iaf om man bor här och neråt i sverige. De snöar så mycket ena dagen, sen smälter de bort så fort de landar på backen, och blir slask slask av alltihoppa. Man blir blöt så fort man går utanför dörrjäveln och är inte alls nå taggad på att vara ute i friska luften ! Bor man uppåt, då är de en helt annan sak, där är de inte samma klimat som här. Där är de inte lika mycket fukt i luften, så där håller de sig fint under hela vintersäsongen.

Så jag tycker att den där förbannade gubben uppe ovan molnen kan ta och radera både höst och vår, för de är totalt värdelöst ! Så enkelt är de.



Kommentarer
Postat av: Johanna

... eller så flyttar man norrut, där "det inte är lika mycket fukt i luften". Så man får en ordentlig vinter. Jag tror jag ska göra det sen faktiskt.

2009-11-04 @ 20:51:13
URL: http://tramptass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback