Snigelåkande kärringar/gubbar

.....Publicerad 2009-10-27, 12:55:52 / Hat / Kommentarer: 1
En av dom värsta sakerna jag vet är gamla kärringar/gubbar ute på vägen ! äre 70 sträcka håller man iaf 60, och inte 30 !!!!!En ny regel borde komma ut, att gubbar och kärringar över 60 borde inte få ha kökort! Fan, klipp de eller nånting! Blir så jävla trött. Och inte fan kan man köra om heller för dom viker aldrig undan. Likaså när dom är påväg över vägen. Dom ser att de kommer en bil, men ändå så ska monstrena över vägjäveln. Tar ju 700 år innan dom kommer över. Sen när dom nästan är på andra sidan, jo då stanar dom och kollar vem de är som sitter i bilen, och som alla vet så har dom ju världens sämsta syn också, så de tar ju 700 år till för dem. Äej usch för dem, håll er inomhus är ni snälla, för en vacker dag säger de bara poff,bang,krash eller spraaaak, och då är de en gamling mindre !!


Hellre en burk i fläkten än en turk i släkten

.....Publicerad 2009-10-21, 10:48:50 / Hat / Kommentarer: 1
Hur får man in 30 judar i en bil?


Svar: 2 där fram, 3 där bak och resten i askkoppen!







Varför har barnen i afrika så smala armar och stora magar?


Svar:
För lite arbete och för mycket mat!







Vad är det för skillnad på en överkörd neger och en överkörd hare?


Svar:
Det är bromsspår framför haren







Varför ska man inte köra på en zigenare på en cykel?


Svar:
För det är antagligen din cykel






En neger,en arab och en jude sitter i en bil, vem kör?


Svar: Snuten








Varför är det bra att ha en zigenare som målvakt när man spelar fotboll?


Svar:
Dem tar allt.






Vad är det för likhet mellan judar å däck?


Svar: Båda skriker när man gasar






Vad heter albaniens nationalfågel?


Svar:
MuckarDuVa





Vad står det i etiopiska hissar?


Svar:
Max 100 personer eller 100 kg.






Vad gör en svensk, en turk och en polack på ett horhus?



Svar:
Svensken knullar horor, turken städar och polacken hämtar frugan.




Hat!

.....Publicerad 2009-10-18, 09:57:59 / Hat / Kommentarer: 1
Vi hatar att vakna med huvudvärk!

Det förstör hela dagen. När man vaknar ska man vara pigg, utvilad och man ska se fram emot en underbar dag. Speciellt när det är helg och solen lyser och man är ledig, men vaknar man upp med huvudvärk så försörs ju allt! Ska det behöva vara såhär?

Nej det tycker jag verkligen inte! Har inte sovit för lite och inte för mycket men ändå dunkar huvudet som om andra världskriget aldrig tog slut utan hoppade in i mitt huvud istället.

Usch och fy fan för huvudvärk!

Dagens diss

.....Publicerad 2009-10-13, 21:57:10 / Dagens diss / Kommentarer: 1

Griniga mammor!

Varför ska mammor alltid klaga? Man gör fan aldrig nåt rätt i deras ögon.
Frågar man pappa så bara nickar han och tycker allt är bra men mamma nej hon ska tjata och klaga och gnälla och tjura och blir man arg tillbaka då jävlar, då blir det ett jävla liv!

Fan mammor skärp er!

Vad gör det om vi piercar oss eller tatuerar oss? Vad gör det om vi är uppe hela nätterna på helgerna och vad gör det om vi är ute och festar ibland? Ingenting!!!
Finns väl ingen jävla morsa som har setat inne hela sin ungdom eller? Ni gjorde också galna saker, glöm inte det! Vi är bara som er när ni va unga..

Väx upp för fan!



Mamma vi älskar dig men kom igen, låt mig leva mitt liv. Ställ upp lite och va lite schysst så vi kan vara vänner och älska varandra som mor och barn!

Dagens hatobject

.....Publicerad 2009-10-13, 21:52:11 / Dagens hatobjekt / Kommentarer: 0
Tråkiga skolböcker!

Om vi nu måste utbilda oss och om vi nu måste kunna en massa skit så kan vi väl ändå få roliga intressanta böcker?
Ska det vara så svårt att skriva så man fattar och att skriva intressant?
Är det meningen att man ska somna så fort man öppnar boken eller?

Här kära elever får ni ett sömnpiller, varsegoda, men kom ihåg att ni måste kunna det som står i boken också. Hoppas ni kan läsa i sömnen, lycka till!

Säger bara usch och fy fan för tråkiga skolböcker!

Inte fan blir det bättre med åren, tråkigt på lågstadiet, tråkigt på högstadiet, tråkigt på gymnasiet och nu på högksolan, tråkigt! Blä, blä blä..

Men men, har ju valt utbildningen själv så jag får väl stå ut!

Men jag hatar i alla fall tråkiga böcker!

Killar som tofflar

.....Publicerad 2009-10-10, 16:32:14 / Dagens diss / Kommentarer: 0
Dagens diss går till den typiska "toffeln"

Killar är konflikträdda och väljer därför att toffla istället för att ta en diskution.
De säger det dem tror att du som tjej vill höra, istället för att vara ärliga.
De verkar tro att bara för att dom är med oss hela tiden och gör allt vi säger och gör som dom tror att vi vill att dom ska göra så stannar vi hos dom för evigt, dom fattar inte att vi blir strypta, att vi blir inträngda i ett hörn. Vi har ingen flyktväg ut ni tofflar står ju i vägen därför dödar ni kärleken. I ett förhållande måste båda parter ha en egen vilja, stå för det dom tycker och ge varandra egen fritid.



Ett lyckligt förhållande betyder inte att man sitter ihopklistrade, tycker likadant eller är med varandra 24/7.
Ett lyckligt förhållande är när man kan kompromissa, mysa när båda vill, umgås med sina vänner på varsit håll och ändå lita på varandra och älska varandra.


Så killar stå för det ni tycker och tänker, umgås med era vänner, ge er tjej lite egen fritid.

Detta gäller självklart alla toffeltjejer därute också, för såna finns det faktiskt!

Det här är ett gästinlägg från tjejerna i gänget ;)

HAHA !

.....Publicerad 2009-10-08, 19:46:50 / Dagens hatobjekt / Kommentarer: 1
Folk som härmar oss ! Fuck you till er ! jävla tattare.. Kom på nå eget,och gå inte efter våra ideér. Vi vet att vi har så förbannat många besökare varje dag, som vill försöka bli lika populära som oss. Men tyvärr bitches, ni är värdelösa och vi hatar er verkligen så jävla mycket! Och alla förbannade tattare som är anonyma, vågar ni inte avslöja vilka ni är? vi har er på hat-listan också ska ni se. Vi är och kommer alltid vara först med dagens diss och dagens hat-objekt. Kissie din lilla fjortis, tyvärr var du inte först me din rosa mjukisdress, för de va tyvärr jag (pontus), jag hade en sån redan när jag var bäbis :) Nee, men ärligt nu. Alla jävla fjortisar som gör precis likadana bloggar som oss, varför ?

Snorungar !

.....Publicerad 2009-10-06, 09:42:48 / Dagens diss / Kommentarer: 2
De värsta jag vet är när snoriga, illaluktande småungar ska ha rätt hela jävla tiden! Sen när dem märker att dom har fel så fortsätter dom tjabbla om att dom fortfarande har rätt även fast dom vet att dom har fel! Skrikiga och asjobbiga och luktar skit hela tiden! nej ursh för fan ! Och så jävla bortskämda också, pekar på allt och dom får precis vad dom vill, bara för att dom är så förbannat "söta", men egentligen ser ut som en hamstrar som har lagrat mat för flera år framåt! Och om dom inte får som dom vill, så börjar dom antingen att grina,slåss eller skrika. Nej, barn är svinjobbiga ! De dissar jag fan idag !




Illaluktande skitunge !!

Dagens diss

.....Publicerad 2009-10-04, 18:21:45 / Dagens diss / Kommentarer: 0

Vi dissar söndagar i hålor som Kungsör. Det regnar och blåser. Och det finns fan inge att göra.
Blir en sån där jävla myskävll igen, helt sjukt! Vårat kompisgäng kommer se ut som köttbullar!
Snart har vi sett alla jävla filmer som finns, så öka på och gör fler nya filmer!
Mys mys, jaja blabla..

Vi dissar söndagar idag!

Massor med HAT

.....Publicerad 2009-10-02, 15:11:18 / Hat / Kommentarer: 5
Idag tänker vi strö massor med hat över sega kärringar som storhandlar på konsum! Fy fan fy fan fy fan för dem!! Först står dem i kassan med världens överfyllda kundvagn och sölar upp varorna på rullbandet utan att erbjuda MIG att gå före, jag som bara har en mjölk eller en cola. 
När dem slutligen efter si sådär 30 år fått upp all mat så skiter de i att lägga på en "nästa kund" skylt, så det får JAG göra.
Och när det ska betalas så plockar kärringarna fram 70 olika rabattkuponger och pantkvitton med mera. Man står där och stampar med foten och suck ljudligt.. då börjar dem såklart prata med kassörskan om alla sina sjukdommar och annat helt ointressant.
Till slut kommer dem ihåg att betala (oftast kontant, kort är för avanserat för deras små efterblivna hjärnor) och efter det så ska det packas.. och det går faaaan inte fort! Dem står där och packar i sin egen takt och tänkter inte på att det om några minuter kommer en annan kund som vill packa och slippa stå på sidan och fånga upp varorna innan dem åker ner till kärringjävelns jävla varor!

Så, idag hatar vi er jävla sölkärringar!!! Åk till willys och storhandla istället, som alla andra!!



(Ja, det är typ vivo på bilden, inte konsum. Nu slipper Andreas kommentera det!)

Dagens hatobjekt

.....Publicerad 2009-10-01, 12:24:39 / Hat / Kommentarer: 5

fJåÅrTiIzZzAr!

Vad är grejen med dessa fjortisar? Dem finns överallt..  så fort man kliver utanför dörren möts man av en översminkad fjortis i tajta kläder med platinablondt hår och extensions. Det är deras signalement! Push-up bh, brunkräm och ljusrosa läppar. Vart någonstans är det snyggt? Tjejer som är snygga behöver inte allt det där för att sticka ut utan det är de fula tjejerna som använder hela fjortiskittet.. typ Dessie och Paow! Dem är ju fula som stryk men anses vara snygga bara för att dem har blonderat långt hår och mycket smink. Dessutom går alla små fjortisar runt men små och tajta kläder för att visa upp mina små pubertetsbröst och obefintliga höfter, helst i små rosa mjukisdresser..

Något som måste vara värre än fjortisarna är väl ändå fjortisraggarna! "Hej jag är en blåst kille som tycker att den här tjejen är snygg för hon har ju urringat och blonderat hår.. daahh" Jag vill kräkas på dessa killar. Väx upp och träffa tjejer som har några fler nollor i sitt iq istället!

Utseende är för fan inte allt!!


 

kissie

.....Publicerad 2009-10-01, 03:25:24 / Hat / Kommentarer: 1
HAHA, kissie, nu får du fan ta och ge dig! Bara för att du har så jävla tjock röv så kan du åtminstonde göra bilderna lite mer seriösa, och inte så att man ser KLART och TYDLIGT att du har gjort både röv och ben mycket smalare! Fan va du är pinsam lilla gumman. Våga stå för att du har lite fett på kroppen bitch !