Arbetsfömedlingen/ A-kassa

.....Publicerad 2009-09-29, 14:39:36 / Hat / Kommentarer: 1
Fifan vad jag hatar Arbetsförmedlingen ! Man går dit, och dom säger att dom ska hjälpa en att söka jobb, men vad gör dom ? jo, sitter och skriver på sina jävla datorer och dricker kaffe hela tiden, och struntar i att hjälpa andra! Vafan är de för jävla sätt? Ni får fan ta och bättra på er, annars kommer folk snart sluta gå hos er, eftersom man hittar tammefan jobb mycket lättare utan er hjälp! Jag har vart inskriven ett tag nu, och inte fått någon hjälp alls! Gick till ett ställe, och fick jobb direkt. Hur jävla svårt ska de vara egentligen ? Och A-kassan är ju fan inte ett dugg bättre! Vart medlem i snart ett år, och så fort jag blev arbetslös så ska man egentligen ha pengar samma månad, men nejnej, väntade säkert i 3 månader innan jag fick en ynka liten summa. Far åt helvete med er ! Ni skickar bara ut massa jävla papper som man ska fylla i och betala sen skicka in. För att kunna betala avgifter så måste man ha pengar, Och de är pengar ni ska skicka ut. Men om ni nu inte gör de så kan man ju för fan inte betala nå jävla avgifter. Ni tänker ju tammefan käpprätt åt helvete asså. Tänk på dom små stackars tattarna som är arbetslösa och inte får in nå pengar, va ska dom göra? Leva på mamma och pappa eller? HAHA nej ursh för er !!


Dagens hatobject

.....Publicerad 2009-09-29, 11:33:51 / Dagens hatobjekt / Kommentarer: 1
Kungen!

Vad gör han för vårt land? Kostar pengar inte ett skit mer..
Vi betalar skatt och han lever på skatten vi betalar hans dotters brölopp och har vi nåt att säga till om? Nej!
Vi får inte välja klänning, tårta eller plats men vi får betala. Snällt? Nej!

Vi hatar att ge dig pengar Kungen, skaffa dig ett jobb!

Dagens diss

.....Publicerad 2009-09-28, 17:33:42 / Hat / Kommentarer: 1

Idag dissar vi efterblivna personer som inte kan följa regler i tvättstugan!
Kvarglömda strumpor i tvättmaskinen, otömt filter i torktummlaren, skitiga golv och sällan lediga tider. Fy fan! Kan inte kärringarna bara sluta sätta upp tvättider 40 år i förväg och kan ungdomarna lära sig att tömma filtret?!! Så jävla svårt är det inte men om det mot förmodan skulle vara LÄS instruktionerna din jävla tomte!!! Folk är bara lata och låter nästa person städa åt en istället!

Sluta vara så jävla bekväm och töm det jävla filtret efter dig nästa gång!!


Dagens hatobjekt

.....Publicerad 2009-09-27, 14:20:51 / Dagens hatobjekt / Kommentarer: 4

Arbetslösa!


Idag är hatet riktat mot arbetslösa människor som bara ligger hemma i soffan som en annan jävla soffpotatis och tror att jobben ska serveras på silverfat! Dumt att ni får tummen ur röven och gör något istället för att leva på morsans/farsans pengar! Hittar ni inget jobb så kan ni ju alltid plugga så ni lär er nåt vettigt! Fattar ni inte att det är vi som jobbar som betalar erat liv när ni lever på soc och får en massa bidrag och skit?

Så skaffa en egen inkomst!

Dagens hat

.....Publicerad 2009-09-27, 02:26:13 / Hat / Kommentarer: 0
Just nu i denna stund hatar vi trötthet. Varför ska man vara trött och behöva sova? Känns rätt värt att sova bort halva livet. Tänk om man slapp sova och kunde vara vaken jämt då skulle man hinna med så otroligt mycket, plugga dubbelt så fort, jobba dubbelt så mycket tjäna dubbelt så mycket pengar och man skulle kunna leva livet fullt ut.

Så hata trötthet!

Tips!

.....Publicerad 2009-09-26, 20:50:47 / Hat / Kommentarer: 8
Vill ha tips på saker vi kan hata och dissa. Har ni nåt hatobjekt eller nåt ni vill dissa?

Dagens diss

.....Publicerad 2009-09-25, 02:37:12 / Dagens diss / Kommentarer: 4
Anna Anka!





Vilken jävla fjortis, eller vare tant? Så jävla blond, ful och snobbig! Hur fan kan man leva på nån annans pengar och leva med att tvingas resa runt se ut som en jävla sönderopererad anka och leva med att fan heta Anka? Vilket jävla namn. Snacka om att offra sitt liv för pengar. Har jävligt svårt att tro att hon är lycklig, rik kansk emen inte fan kan hon vara lycklig!



Vi dissar dig ankjävel!

Dagens hatobjekt

.....Publicerad 2009-09-25, 02:35:15 / Dagens hatobjekt / Kommentarer: 1

Vegetarianer!

Vi föddes till att äta kött, vi har ätit kött i alla tider, vi är fan köttätare! Hur fan kan man komma på tanken att ta bort köttet ur matsystemet? Fattar ni inte att det är gott eller? Visst man massproducerar kött och man jagar inte lika mycket längre, men konstigt när befolkningen ökar, då måste man ju fan öka djurantalet också!

Jävla kaniner är vad ni är! Inte ens människor, för människan är en köttätare!! Fatta!!



Ser ni inte att den viktigaste delen fattas eller?

Ett stort hat till alla er vegetarianer!

dessie.se

.....Publicerad 2009-09-24, 19:49:36 / Hat / Kommentarer: 1
För fan Dessie ! Du får snacka högre, man hör ju förhelvete inte vad du säger när du videobloggar! Låter ju som du har en kuk i käften för fan! Om du nu vill ha många besökare så måste du prata mycket tydligare, snälla. Och inte nog med de! Allt du köper är fan fejk! Bara kolla på väskan som du har ligger på bloggen, är den äkta? Nej de skulle till och med en blind,stum och döv gammal tant se ! Vill man bli en grym bloggare ska man vara äkta, och inte nå jävla fejk. Precis som oss, vi skriver exakt vad vi tycker och tänker, inte nå jävla fejk här inte!

Ska man lägga ut en videoblogg så lär man ju prata så folk hör annars kan du ju lika gärna skriva vad du nu har att säga, inte för att det är nåt intressant! Annars kan du ju texta din jävla videoinlägg..



So speak up bitch!

Myskvällar och Kenza

.....Publicerad 2009-09-24, 12:51:13 / Hat / Kommentarer: 1
Hatet är riktat mot myskvällarna idag! Den som kom på myskvällarna, undra hur fan den personen tänkte egentligen. Visst de är väl jävligt mysigt att mysa (haha)daah. Men på myskvällar brukar man oftast ha massa tillbehör, så som chips,godis,cola,glass och massa fetsaker. Och folk går runt och undrar vafan dom är feta för?? Sluta då att mysa förhelvete !! De är dom där förbannade jävla myskvällarna som gör att man blir asfet ! Om man nu vill mysa så jävla mycket tillsammans kan man väl ändå gå ner till gymmet och kela. Kenza,jag tycker du borde ta åt dig mest av alla i detta inlägg, akta för fan så du inte blir skitfet! Du kanske har bra ämnesomsättning just idag, men vänta du, de kommer om några år,då står du där som en fet jävla kossa och tycker du fortfarande är lika snygg, medans du är ful, fet och full av celluliter !



Kolla, bara de här förklarar ju hur jävla fet du kommer att bli !



Wannabe

.....Publicerad 2009-09-24, 06:14:10 / Hat / Kommentarer: 0
Asså, ja vet att folk vill vara som oss, men tyvärr så funkar inte världen så. För att komma upp till våran nivå så krävs de så himla mycket asså. Vi har stilen och vet precis hur vi ska göra våra grejer för att de ska bli så jävla nice som möjligt! Så ni som försöker vara som oss, sluta upp med de, ni behöver inte ens försöka, för ni kommer aldrig att lyckas kan jag ju säga! Vi kickar bloggvärlden i röven och är bara så jävla bra! Kissie,Amandavardet,Blondinbella,Paow,Dessie, och alla andra tattare kan ju bara sluta skriva, för denna blogg kommer att bli den bästa bloggen någonsin. Tror ni oss inte, vänta och se.

Folk som inte uppdaterar

.....Publicerad 2009-09-23, 23:48:16 / Hat / Kommentarer: 1
Nu går hatet till folk som inte uppdaterar innan dom går och lägger sig. Man måste ju förhelvete uppdatera så folk har nånting att läsa innan dom somnar! Så känn er hatade ni som inte uppdaterar på kvällen/natten, vad äre för jävla mening med att blogga då liksom?

Vafan är felet ! Vi vill ha nåt att läsa innan vi sover fattar ni det eller?
Det är väl inte så jävla svårt att skriva ett litet god natt inlägg??

Så uppdatera dirr!

God Natt!

Fantastic four med Durna i täten

.....Publicerad 2009-09-23, 20:27:02 / Hat / Kommentarer: 2
Fifan, de va de mest värdelösa jag någonsin hört ! Hur fan kan dom ens våga gå ut på scenen och FÖRSÖKA sjunga? Och Durna, vafan gör hon med där ! Riktigt värdelös är vad hon är ! Hon sen tjura som ett litet barn när hon inte ens kan sjunga! MOGET!



Och dansen, vafan vad det? Vilken jävla älgkalv! Helt stört..

Hata fatnastic four med Druna (tjurungen) i täten!

Dagens hatobjekt!

.....Publicerad 2009-09-23, 17:48:33 / Dagens hatobjekt / Kommentarer: 4
Vi hatar ANONYMA!

Våga fan stå för era jävla åsikter! Vi hatar er anonyma idioter..
Fegisar är ni hela bunten!

Så gör som oss stå för era jävla åsikter!

Vi vill även tacka för all positiv respons vi fått på denna korta tid och vi lovar att vi kommer fortsätta hata!

Partille johnnys

.....Publicerad 2009-09-23, 14:56:54 / Hat / Kommentarer: 7
Idag är hatet riktat mot PartilleJohnnys! Hur fan tänkte ni egentligen när ni ville starta en ny tränd? Neeej, men ja går in i syrrans rum, snor alla hennes hårsnoddar, OCH SÄTTER PÅ BENEN ! Hur jävla bögigt ser de inte ut ? Då kan ni lika gärna gå in på Ginatricot och köpa tights istället. Och håret, de är fan inte ett dugg bättre! Ser ut som ni precis har kommit upp från sängen förhelvete ! 17 kg dax wax och 3 liter håspray. Just ja, får inte glömma den blondgula brutalt fula hårfärgen ock centimeter tjocka lager med brunkräm ! Jag skulle vilja säga att Partille Johnnys är riktiga tattare helt enkelt, vi har bara rent jävla hat till er !

Dagens diss

.....Publicerad 2009-09-23, 08:51:18 / Dagens diss / Kommentarer: 6


Idag dissar vi tidiga mornar. Att gå upp tidigt måste vara bland det ävrsta som finns, att lämna den otroligt varma och sköna sängen för att gå upp, vilket jävla skitsnack!
Skolan och jobbet skulle bli mer populärt om man slapp gå upp tidigt!

Nej vi dissar tidiga mornar!

Unga mammor

.....Publicerad 2009-09-23, 00:42:58 / Hat / Kommentarer: 4
Nu är de dags att hata unga mammor! Fattar inte hur folk tänker när dom ska ha barn i så ung ålder. De är så fruktansvärt patetiskt! Och så är dom så jävla egoistiska och tror att dom betyder allt så fort dom har en jävla unge i magen! Så går dom där på trottoaren med sina jävla barnvagnar och sina babykilon som dom aldrig kommer att träna bort ! Nej, ursh och fy faan säger jag bara ! Så jävla överskattat, Går runt och tror att dom är 25, medans dom bara är små fjortisar fortfarande. Sen helt plötsligt, bara för att visa sina äckliga taxöron till pattar, så drar som fram dem på offentliga platser t.ex caféer,parkbänkar eller mitt i affärer. De är inte coolt att vara morsa när man är 17 år! Unge ska man ha när man levt klart sitt ungdomsliv och är mogen nog för de. Men vill folk skaffa ungar i tidig ålder får dem stå ut med att bli hatade av oss, för vi hatar verkligen de !




Följ bloggen..

.....Publicerad 2009-09-22, 22:37:39 / Hat / Kommentarer: 0
Följ min blogg med bloglovin

En hatlista

.....Publicerad 2009-09-22, 22:04:11 / Hat / Kommentarer: 2
Vi hatar vissa personer:

Johannah Ageborg- för att hon inte gillar oss
Kissie- för hon är så blond
Dessie- för hon är så fjortis
Paow- för att hon har så fult hår
Amir- för att han bråkar för att tjäna pengar
Blondinbella- för att hon inte är blond
Katrin Zytomerska- för hon är största bitchen
Linda Blom- för att hon inte har en överläpp
Peter Nilsson- för att han petar på folk på stan
Carola- för att hon är kristen
Natacha Peyre- för att hon tog ur tuttarna
Linda Rosing- för hennes ankläppar
FärjanHåkan- för att han är mediakåt
Amanda Vardet- för att hon låter som en marsvin och ser ut som en man
Mogi- för att hon är ung och beter sig som 40
Gud- för att han inte finns


Vi fyller på allt eftersom vi kommer på fler

Världens tråkigaste blogg

.....Publicerad 2009-09-22, 21:47:35 / Hat / Kommentarer: 2
I bloggvärlden finns typ en miljon bloggar men vi har hittat den tråkigaste av dom tråkiga.



Inte ofta man somnar vid datorn men läser man hennes så tar det typ en sekund så ligger man och dreglar på tangentbordet!

Dagens hatobjekt: Kenzas tråkiga blogg!

Välkommen till vår nya blogg!

.....Publicerad 2009-09-22, 20:13:24 / Hat / Kommentarer: 1
Här kommer vi skriva om allt skit som finns i världen.
Allt och alla som vi hatar.

Och kom ihåg: VI HATAR DIG!