Uppmärksamhet

.....Publicerad 2009-11-23, 22:57:00 / Hat / Kommentarer: 1
Asså, de är nog de mest värdelösa som finns, och folk som söker uppmärksamhet fattar de nog själva också. Får dom inte den uppmärksamhet dem behöver börjar dom gapa och skrika, använda annan personlighet, sk. Bitchig attityd, klä sig annorlunda och låtsas som att man är störst bäst och vackrast. Det är enbart för att man ska stå i mitten av alla sina polare och vara just populärast i "stan". Jag kan erkänna att jag söker uppmärksamhet emellanåt. Men inte lika mycket som tjejer gör !! Asså, tjejer är tammefan värst på sånna saker när de gäller uppmärksamhet. Dom klär sig horigt, sminkar sig övedrivet mycket, klär sig i kortkort, färgar håret 24/7, solar 18 ggr i veckan och matstrejkar för att dom ska bli anorexiaungar hela bunten! Vänta 25 år och se hur ni kommer att se ut då. Ni kommer ju se ut som att ni legat i ett badkar i 14 år och har cancer (inget hår på huvudet för dom som inte fatta) och hes som jaa, jag vet inte vad.

Man kan även göra andra saker för att söka uppmärksamhet, t.ex starta slagsmål, Börja röka/snusa/dricka i tidig ålder, göra olämpliga saker, Umgås med folk som är mycket äldre än en själv, Skära handlederna av sig osv osv.

Om man har sjukdomen Damp så kan man omedvetet söka uppmärsamhet också. Elller, jaa man vet ju om att man söker uppmärksamhetetn, men de är ingenting man gör bara för att lixom.

En som är expert på att söka uppmärksamhet enligt mig själv är Kissie. Kolla på hur hon skriver i sin blogg, de är bara taskiga saker om allt och alla.  Om jag ska vara helt ärlig så tror jag faktiskt inte hon är sån i verkligheten, hon spelar bara just för att få uppmärksamhet, vilket hon har lyckats väldig bra med. Men om jag får säga de själv så tycker ja de enbart är töntig att hålla på så som hon gör. Men vi alla är ju olika. Hon om någon kommer ju bli en riktigt Bimbo.  Förstorat läpparna 4-5 ggr, ska förstora tuttarna, överdrivet mycket smink och blonderar håret 24/7, och sist men inte minst solar typ 18 ggr i veckan ! Där har ni ett riktigt exemplar på en riktig Bitch som söker uppmärksamhet för att hon vet att hon inte får de på annat sätt.



Kommentarer
Postat av: Nathalie G rå¨ååå

De här inlägget va bra! haha jo man söker ju tyvärr uppmärksamhet ibland & ibland kan de bli för mkt! Tyckte även de dära med "damp" lät bra. För dom med den symtomen kan faktiskt inte ro för att dom söker extra uppmärksamhet i vissa lägen, men sånt kan man ju söka hjälp för! Good word with this!:)

2009-11-24 @ 12:48:00
URL: http://nathaliegranbom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback